05 de gener 2014

Seguim i seguirem!



Sempre són molt recomanables els articles, ressenyes i entrevistes d'Hèctor Serra al digital cultural Núvol, però aquests dies m'ha resultat especialment encertat el resum que ha fet del que Obrint Pas significa per a una generació de valencians, entre els quals m'hi incloc:

"...el mèrit assolit pels valencians ha sigut a força d’invocar el treball i d’arrelar els seus valors a una estima sincera per la llengua i la cultura. I hi afegirem que una de les actituds més cabdals del grup ha estat la seua predisposició inacabable per romandre sempre al costat de les lluites de base. En suport dels moviments socials i les inquietuds saludables en pro d’una altra realitat. [...] una trajectòria sòlida que ha caminat al mateix ritme d’uns temps i unes generacions que, tot just avui, senten la necessitat de fer la mirada enrere i passar comptes amb els anys. Amb Obrint Pas ens hem fet majors i ara el seu valuós llegat deu acompanyar les primeres passes dels futurs defensors de la terra."

Un bagatge i una herència, la dels Obrint Pas, tan aclaparadors com inspiradors, que ens encoratja i ens empeny a cercar (a construir!) nous horitzons, perquè ens demostra que no hi ha res impossible si treballem amb talent, tenacitat, honestedat i sense complexos. Per molts anys que passen... sempre anireu Obrint Pas!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...