21 de setembre 2013

Llibres #dospuntzero



L'ACV Tirant lo Blanc organitza, el 2 i 3 d'octubre, la segona edició de la Universitat del Tirant dedicada a la temàtica del #dospuntzero, que tindrà lloc al Centre Octubre de València.
L'any passat vaig tenir el plaer d'assistir-hi com a espectador. A banda de les sessions (realment interessants) i dels àpats (tant o més!), vaig conéixer o retrobar molta gent que seguisc i admire pel seu compromís amb la nostra llengua i país. 
Enguany tinc el plaer de participar en la taula redona del 3 d'octubre a la vesprada "Llibres #dospuntzero" amb l'editora de Bullent Núria Sendra; el guionista del programa Un país de llibre Raúl Gálvez; i Josep Miquel Aparicio, autor de La línia de l'horitzó (ací el Verkami del projecte). Moltes gràcies per la invitació!
El programa es completa amb sessions sobre audiovisuals, tallers sobre comunicació i oratòria o ciberactivisme, dinars, sopars, tertúlies, humor i festa. Perquè tot això és compatible, en el món virtual i també (i sobretot) en el real.
En aquesta adreça trobareu més informació i el formulari d'inscripció (alerta: places limitades, i l'any passat estava a tope!). Els que no pugueu assistir no us preocupeu, perquè ACV TIrant us bombardejarà amb piulades al Twitter i la retransmissió en streaming de les sessions.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...