20 de setembre 2013

Literatura valenciana que ve del nord (editorial)

"Hi va haver una època (no massa llunyana) en què molts autors es lamentaven de tenir les portes de les editorials catalanes tancades amb pany i clau. Les fronteres autonòmiques semblaven insalvables i l’efervescència editorial valenciana (recordem els dies que l’extinta Brosquil llançava al mercat vora un centenar de novetats anuals) facilitava el desequilibri: si pots publicar al costat de casa, per què has d’anar a picar a portes blindades? Però ara la situació és diferent (o comença a ser-ho)."
Així comença el nou article al Quadern d'El País, que podeu llegir íntegre en aquest enllaç "Literatura valenciana que ve del nord (editorial)". 
Aquest article inicia una nova etapa de col·laboració amb el suplement cultural que dirigeix Adolf Beltran (gràcies!). Una etapa més estable i continuada, que ens permetrà  cada mes compartir notícies i reflexions sobre el món editorial (el nostre i el de més enllà). Confesse que quan estava a la facultat de Periodisme somiava, com qui somia en una fita inabastable, amb una col·laboració com aquesta. El món, que pega moltes voltes, m'ha donat aquesta alegria enorme. Una més, perquè portem una temporada realment il·lusionant. 
Seguim!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...