11 d’octubre 2011

Tipus mòbils 53 - Crear identitat


A l'article d'avui a L'informatiu, "Crear identitat", apostem per la designació de professionals al capdavant dels espais culturals de referència:

"És un fet que la milionada gastada en la Ciutat de les Arts i les Ciències funciona com a reclam de portes enfora. Els turistes, com les parelles que es casen, hi van a fotografiar-se, enlluernats per la imatge futurista dels edificis amb sobrecostos de Calatrava. Els polítics compten els visitants per milers i es freguen les mans, perquè així creuen justificar la magnitud de la despesa. Però obvien que cap d’ells hi arriba atret per la programació o per una exposició concreta, fins el punt que podríem afirmar sense temor a la polèmica que València no té museu de la ciència. Té una carcassa atractiva que projecta una imatge cosmopolita de la ciutat, però res comparable al centre d’estudi i divulgació científica que li pertocaria" 

Si voleu saber què hi pinta la paella amb l'efígie de Rita Barberà encapçalant aquest apunt, haureu de llegir l'article sencer...

1 comentari:

Speaker ha dit...

Molt bo l'article. Els museus creen identitat, o dit d'una altra manera, han d'ensenyar-nos el que som i el que s'ha fet. Quant a auditoris i Ciutats de les Arts i les Ciències,
ja que les carcasses enormes estan inevitablement ahí, fóra bo que almenys les ompliren de contingut (però no de paelles del culte al líder...).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...