13 de febrer 2009

Amor a la literatura


Josep Lozano ha convocat, per cinqué any consecutiu, els escriptors de la terreta a la ja tradicional Trobada d'Escriptors de la Ribera. Enguany es fa a Alzira, amb visita a la Murta inclosa. Allà hi seré, el dia dels enamorats, infiltrat entre els escriptors, ben segur que passarem una jornada molt agradable.
Els que vulgueu celebrar el 14 de febrer amb un bon llibre (per a ús propi o per a regal), us recomane l'edició de Només ens queda l'amor a "L'Eclèctica" de Bromera, amb les il·lustracions de Pablo Auladell. Agustín, tan encantador com sempre, està aquests dies de promoció intensa a casa nostra: ha passat per València, Carlet, Picassent, Xàbia i, hui mateix, presenta el llibre a la Catalònia de Barcelona. Si voleu regalar un dels seus relats al vostre enamorat o enamorada, proveu a fer-ho des d'aquest enllaç.
Aprofite aquest apunt (ja que últimament són més bé escassos) per enllaçar aquest article de Paradigma del libro sobre com afecta la crisi en el món editorial. Reclamen unió, corporativisme, acceptar la realitat i compartir informació:
Los editores tendremos que compartir datos de verdad, y no engañarnos, incluso a nosotros mismos, con frases rimbombantes y eslóganes baratos, e irresponsables. Ante un descenso generalizado de las ventas, y con información contrastada en la mano, el editor podrá comenzar a tomar decisiones estratégicas, desde modificar su plan editorial, más ajustado a la realidad del mercado, hasta bajar tiradas, contener precios, etc...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...