16 de maig 2008

La catosfera literària 08


Ahir es va presentar a la premsa La catosfera literària 08, un projecte impulsat per Toni Ibàñez i Marc Vidal i amb el suport imprescindible i valent de Cossetània Edicions. Entre la selecció de 100 blocs, n'hi ha un d'aquest Tirant al cap. Gràcies per aquest moment de glòria i immortalitat! I sort amb la festa de presentació de demà a Vallromanes. Ja m'agradaria anar-hi, ja...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb tots els meus respectes pels qui hi heu participat, em miro l'invent amb molt d'escepticisme (per dir-ho suau). Perquè és l'invent personal d'algú que no em mereix cap tipus de crèdit, que va d'apòstol de la "nova literatura" virtual i en quan pot la posa en paper (o sigui, com sempre). D'algú que diu blasmar les capelletes, i a la que pot se'n munta una.
Tot acaba caient pel seu propi pes, i aquesta bufonada no en serà l'excepció. La literatura demana menys estridències i menys protagonismes; i més treball i més silenci.

Vent d Cabylia ha dit...

Joan Carles, mira a veure si tens un moment per respondre un missatge sobre "La catosfera literària" que t'he deixat en la direcció de correu electrònic que tens al blog. Gràcies!

Anònim ha dit...

Enhorabona, doncs, Joan carles.

Ahh! Ja he llegit l'últim llibre d'olivares (PELL DE PRUNA) Olivares mai decep!!!! M'ha agradat força.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Per sort n¡'hi han més blocs literaris www.illadelsllibres.blogspot.com
a veure que us sembla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...