19 de febrer 2008

Un crack

Dijous, en acabar la roda de premsa de presentació de De tot cor, vaig tenir un moment per dotorejar (paraula recollida al diccionari i jo sense saber-ho!) a la llibreria Laie de Pau Claris. Vaig veure que la novel·la d'Andreu estava ben situada a l'aparador i a l'interior.
La sorpresa va ser veure l'última novel·la de Ferran Torrent, Només socis, amb una faixa que anunciava "3a edició". Ostres tu, i el llibre s'havia presentat el dia abans! Quin èxit més clamorós, quina agilitat editorial, quanta rapidesa a la impremta!
I és que Ferran és un crack. També facilitant titulars de premsa.

4 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Ja me'n va fer burleta Paco Camarasa en vendre-me'l: "estos de Columna són especialistes en portar-te les tres primeres edicions en un sol enviament. Les faixetes llueixen molt".

Vent d Cabylia ha dit...

I pel que fa a Frankfurt em sembla que Torrent barreja la seua situació com a valencià (governat per qui està governat i amb magres perspectives de futur) amb l'actuació de la Generalitat de Catalunya que, simplement, tracta de predicar amb l'exemple allà on pot (la política, l'educació, els mitjans de comunicació, els grans esdeveniments...)

Anònim ha dit...

3a edició? o 3a reimpressió?

ja ho sé, "edició" ven més...

:D

Anònim ha dit...

Com que Torrent és, més que un escriptor, una "marca" (ho dic sense menyspreu), doncs les edicions van a borbotons!!
Passaré aquesta setmana a comprar-me "de tot cor", Joan Carles, ara estic acabant-me "Home sense nom". Fins aviat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...