23 de febrer 2007

IV Nit d'Escola Valenciana


Fa dos anys va ser al Puig; l'any passat, a vora casa, a Alzira; i enguany, per commemorar de forma simbòlica els 300 anys de la Batalla d'Almansa, a Xàtiva. La Nit d'Escola Valenciana ha esdevingut ja una cita anual ineludible en el meu calendari personal, una festa de la llengua a la qual és un goig assistir. Per això demà tampoc fallaré i, pel que sembla, estaré molt ben acompanyat: més de 350 persones han confirmat ja l'assistència.
El sopar estarà precedit, entre altres actes, per un concert d'Al Tall amb les entrades esgotades des de fa dies i un merescut homenatge a eixe petit miracle que és el Vilaweb que dirigeix amb tant d'encert el valencià Vicent Partal.
El president d'Escola Valenciana, l'incombustible Diego Gómez (vídeo ací), avança que el seu discurs serà, com sempre, reivindicatiu, però positiu i optimista. No debades, el lema de les multitudinàries Trobades serà enguany "El futur és nostre". Amb més gent compromesa com la que impulsa el moviment d'Escola Valenciana, segur que el futur estaria molt més ple d'esperança i d'autoestima.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...