07 d’octubre 2006

Sectarisme espanyol

Reduccionista; unilateral; error histórico, político y sociológico; excluyente; empobrecedor; lamentable; localista; sectario; ridículo; encerrar; círculo estrecho y acotado; fracaso; dirigismo inaceptable... Aquestes són algunes de les perletes que l'ABC dedica en el seu editorial al programa de Frankfurt 2007. El títol de l'article ja ho diu tot: "Sectarismo en catalán".
Sembla que estem en el bon camí!
Per cert: repercussió de l'esdeveniment als mitjans de comunicació valencians = cap, zero, res, buit, ni paraula, mut.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i vosaltres, des de les editorials valencianes, pressioneu per ser a Frankfurt, o només ploreu?

Tirant al cap ha dit...

Apreciat anònim, els editors valencians que vulguen participar de la "moguda" de Frankfurt 2007 saben que tenen les portes de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana obertes de bat a bat. No sé quina informació tens tu, però jo no he sentit a cap editor valencià plorant per res que tinga a veure amb Frankfurt.

quim roig ha dit...

Tens raó: estem en el bon camí.

Vent d Cabylia ha dit...

Només per curiositat d'algú que està allunyat del món editorial: se sap quins editors valencians i balears hi participaran?

Tirant al cap ha dit...

Benvolgut Vent, encara no se sap, perquè fins dos o tres mesos abans de la Fira hi ha temps per inscriure's dins d'un estand col·lectiu. Tot dependrà de la voluntat de cada editorial i del desig individual d'aprofitar una fita irrepetible. Confiem que en siguen moltes: la diversitat és riquesa.

Vent d Cabylia ha dit...

Confiem, confiem. Tant de bo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...